Friday, July 22, 2022

Alexandru Arșinel

Nu rata în continuare informații în exclusivitate despre directorul adjunct. He graduated from Institute of Theatrical Arts and Cinematography in 1962In 1981 he plays first role in the movie Ana si hotul.


Pin On De Vizitat

Recent Alexandru Arşinel a anunţat că primarul Capitalei Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase iar din acest motiv se simte mâhnit.

. Fiul artistului a recunoscut că tatăl. Deși de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Alexandru Arșinel nu se simte deloc bine În luna februarie Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital.

4 hours agoAlexandru Arșinel a purtat o discuție cu colegul său de breaslă Vasile Muraru. Artistul a fost internat într-un cămin privat din Capitală. 1 day agoCelebrul actor Alexandru Arșinel în vârstă de 83 de ani a dispărut total din viața publică de o bună perioadă de timp.

El a confirmat informația vehiculată în presă în urmă cu o zi. 2 days agoAlexandru Arșinel se confruntă cu probleme de sănătate la vârsta de 83 de ani. Deşi nu a oferit prea multe detalii despre ce şi-au spus acesta a dezvăluit faptul că marele actor şi-ar fi dorit să mai poată ajunge la teatru.

Domnul Alexandru Arșinel declară că s-au constituit în grupuri cu alți colegi în echipe care au rămas în teatru până pe data de 8 ianuarie 1990. Arșinel nu mai e director artistic al Teatrului Constantin Tănase. Cei care răspândesc informația că.

Este vorba de știrea potrivit căreia artistul ar trece prin adevărate momente de cumpănă iar acum ar fi internat la un azi din București. Am vorbit ieri am sunat. În timpul intervențiilor medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

Vasile Muraru vrea să vorbească cu familia lui Alexandru Arșinel. 2 days agoFiul cel mic al lui Alexandru Arșinel Cristian a confirmat faptul că actorul a fost internat în urmă cu câteva zile într-un cămin specializat pe probleme locomotorii. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă nu a fost chiar simplu iar acum mă resimt.

Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Atunci Alexandru Arșinel a fost operat de două ori pe inima. Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital de urgență.

Actorul a început și o terapie pentru a se recupera fiind internat într-un cămin specializat cu probleme locomotorii. Other notable roles in Colierul de turcoaze 1986 In fiecare zi mi-e. Listen to music by Alexandru Arșinel on Apple Music.

Alexandru Arșinel nu se mai poate deplasa. În ultima perioadă Arșinel se confruntă cu probleme grave de sănătate și ar avea probleme de comunicare inclusiv cu familia și cu cei. Într-un mesaj postat pe Facebook edilul Bucureștiului a explicat de ce a luat această decizie.

Find top songs and albums by Alexandru Arșinel including Oh How We Danced Tiganca with Alexandru Arsinel and more. De fapt ieșirile actorului au fost tot mai rare după data de 17 noiembrie. 1 day agoCitește și.

A spus-o chiar Cristian Arșinel fiul marelui actor. Acesta a slăbit enorm și ar avea inclusiv probleme de comunicare cu familia și cei care îl îngrijesc. Este internat însă nu este vorba despre starea de sănătate este.

Totul a avut loc într-un spital privat din București. 1 day agoActorul Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de bătrâni după ce a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Dispariția misterioasă a marelui actor Alexandru Arșinel ar fi fost cauzată de sănătatea precară a maestrului familia luând aparent o decizie grea aceea de a-l interna într-un cămin de bătrâni anunță Cancanro.

15 hours agoAstfel Alexandru Arșinel i-a mărturisit lui Vasile Muraru că i-ar place să treacă pe la teatru. În paralel cu activitatea de la Palatul Telefoanelor în data de 22 decembrie 1989 când Ceaușescu se pregătea să fugă domnul Arșinel a plecat la Radio împreună cu alți colegi unde. Alexandru Arsinel is a famous Romanian film and theatre comedy actor and director He was born on June 4 1939 in Dolhasca Romania.

Alexandru Arșinel a avut nevoie de spitalizare iar familia a hotărât că cel mai bine este să se afle în grija unui personal autorizat. 2 days agoVești triste apar despre maestrul Alexandru Arșinel 83 de ani dispărut de ceva vreme din limina reflectoarelor. Atunci medicii i-au montat un stent dar și un stimulator cardiac.

Alexandru Arșinel 83 de ani a dispărut total din viața publică de o bună perioadă. Ați fi plecat la Domnul. De asemenea când vine vorba de colegul său Alexandru Arșinel și de internarea lui la azil Vasile Muraru nu a vrut să se pronunțe căci așteaptă să discute cu.

Fiul său Cristian Arșinel a oferit detalii privind starea actorului susținând că mental este bine însă nu și fizic. Se pare că acesta ar fi internat într-un cămin privat de bătrâni. 2 days agoAlexandru Arșinel a ajuns internat într-un cămin de bătrâni.

După ce s-a externat nu s-a mai aflat nimic despre starea lui de sănătate. Alexandru Arșinel este bine sănătos. Să știți că nu e prima dată.

Am rămas cu niște sechele dar sunt optimist. Maestre au apărut știri în spațiul public că din nou. De când se confruntă cu.

Actorul în vârstă de 83 de ani a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Acesta a suferit mai multe intervenții chirurgicale a slăbit foarte tare iar potrivit surselor ar avea inclusiv probleme de comunicare. Văd că totuși ne-ați răspuns la telefon.

De o bună perioadă de timp Alexandru Arșinel în vârstă de 83 s-a retras din viața publică din cauza problemelor de sănătate. A că am plecat la Domnul. CANCANRO a aflat că actorul ar fi internat într-un cămin privat starea lui de sănătate fiind foarte precară.

Dar lucrurile vor fi bune cred că în câteva luni va. Actorul a avut parte de două operații anul trecut în urma cărora medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac. Ce i s-a întâmplat și de ce a fost internat.

1 day agoAnunțul dimineții despre Alexandru Arșinel. 1 day agoAlexandru Arșinel a început să se simtă tot mai rău din a doua jumătate a anului trecut iar în noiembrie 2021 acesta a fost operat la inimă. Am vorbit săptămâna trecută ieri am sunat copiii nu au răspuns.

Alexandru Arșinel ajuns la 82 de ani are un istoric medical destul de complicat actorul suferind recent o serie de operații la inimă.


Pin On Tvr Iasi


Pin On Unica


Pin On De Vizitat


Pin On Romania


Filme Romanești Alexandru Arșinel Celebrities Olds Film


Pin On Cultură


Dragă Olteanu Matei People Actors Celebrities


Pin On Latimp Eu


Alexandru Arsinel De La Dolhasca Pe Calea Victoriei Lucica Radu Historical Figures Einstein Historical


Pin On Romania


Pin On Muzica


Pin On Romania


Filme Romanești Draga Olteanu Matei Fashion Women Actors


Pin On Romania


Cristina Stamate Horia Serbanescu Martisor Pentru Nevasta Historia Anime Crown Jewelry


Alexandru Arsinel Ce Faci Asta Seara Tu Rendez Vous Avi Youtube Magazine Current News Youtube


Alexandru Arsinel Actors Actors Actresses Actresses


Imprastiind Vestile De Lady Gregory Teatru Radiofonic Comedie 1968 Dramas Online Racine Drama


Pin On Bijuterii Sabion

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya